Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Από 18-20 Ιανουαρίου στο Μέτσοβο το ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη θρόμβωση και την αντιαιμοπεταλιακή

Από 18-20 Ιανουαρίου στο Μέτσοβο το ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη θρόμβωση και την αντιαιμοπεταλιακή - αντιπηκτική αγωγή με τίτλο: ALPIC 2013, Advanced Learning on Platelets & Thrombosis International Course.



ALPIC 2013, Advanced Learning on Platelets & Thrombosis International Course
18-20 Ιανουαρίου 2013, Συνεδριακό Κέντρο Διάσελο, Μέτσοβο
Οργάνωση: Ερευνητικό Κέντρο Αθηροθρόμβωσης (ΕΚΑ)
του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Στις 18-20 Ιανουαρίου 2013 στο συνεδριακό κέντρο Διάσελο Μετσόβου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη θρόμβωση και την αντιαιμοπεταλιακή - αντιπηκτική αγωγή με τίτλο: ALPIC 2013, Advanced Learning on Platelets & Thrombosis International Course.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό Κέντρο Αθηροθρόμβωσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του δραστηριοτήτων, με επιστημονικά υπευθύνους τον Καθηγητή Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ι. Γουδέβενο και τον Καθηγητή Βιοχημείας-Κλινικής Χημείας του Τμήματος Χημείας κ. Α. Τσελέπη.
Το ALPIC 2013 διοργανώνεται υπό την αιγίδα διεθνούς κύρους επιστημονικών φορέων και συγκεκριμένα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, του Ινστιτούτου Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή, του Mediterranean League Against Thromboembolic Diseases και της International Society on Thrombosis and Haemostasis.
Στο ALPIC 2013 θα συμμετέχουν διακεκριμένοι έλληνες και ξένοι επιστήμονες και θα συζητηθούν όλα τα νεώτερα δεδομένα για το ρόλο των αιμοπεταλίων και των μηχανισμών πήξης στην παθογένεια της θρόμβωσης, καθώς και η σημασία της αντιαιμοπεταλιακής και αντιπηκτικής αγωγής στην καρδιαγγειακή και τη θρομβοεμβολική νόσο.


Posted via DraftCraft app

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου