Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων Future Match 2014 στον τομέα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών




Διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων Future Match 2014 στον τομέα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών διοργανώνει στις 10-14 Μαρτίου 2014 στο Αννόβερο το Enterprise Europe Network. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, η οποία φέτος έχει το κεντρικό σύνθημα «Datability» και πραγματοποιείται τις ίδιες μέρες με την εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίστοιχη εκδήλωση του 2013 ήταν πολύ επιτυχημένη για τις ελληνικές εταιρείες που συμμετείχαν, ενώ περισσότερες από 1.250 επιχειρηματικές συναντήσεις έλαβαν χώρα. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Η επιχειρηματική αποστολή Future Match στοχεύει στην προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών και θα δώσει τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα & τεχνογνωσία) και τις επιχειρηματικές προτάσεις συνεργασίας.
Η CeBIT εστιάζει σε τέσσερις τομείς το Mobile, τα Social Media, τα Big Data και το Cloud, ενώ οι επιμέρους τομείς της έκθεσης αφορούν σε θέματα όπως IT Infrastructure, Business Processes, Communications, Telematics & Navigation, Αutomotive Solutions, Internet & Mobile Solutions, Consumer Electronics, Interactive entertainment, Public Sector Parc, TeleHealth, Future Parc, CeBIT Security World, Banking & Finance και Planet Reseller.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις, καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής και να υποβάλλουν το προφίλ τους έως την 23η Φεβρουαρίου. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση των συναντήσεων. Η επιλογή των επιχειρηματικών συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί έως τις 27 Φεβρουαρίου και, στη συνέχεια, κάθε συμμετέχων θα ενημερωθεί για το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων.
Το κόστος για τους συμμετέχοντες φορείς από την Ελλάδα ανέρχεται στα 130 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στις συναντήσεις για επιχειρήσεις από επιχειρηματικούς κλάδους εκτός πληροφορικής είναι εντελώς δωρεάν. Η επιχειρηματική αποστολή Futurematch εξασφαλίζει ειδικά προνόμια στους συμμετέχοντες, όπως δύο εισιτήρια διαρκείας για την CEBIT στην τιμή του ενός, δυνατότητα προγραμματισμού περισσότερων από 30 επιχειρηματικών συναντήσεων, προσωπική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλη τη διαδικασία από εξειδικευμένο προσωπικό του Enterprise Europe Network και προνομιακές τιμές για διαμονή.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (κ. Ηρακλή Αγιοβλασίτη, τηλ.: 210 7273921, e-mail: agiovlasitis@ekt.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου