Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Εγκαινιάστηκε το παγοδρόμιο Μετσοβου.

Ένα πολύπαθο έργο μπορούν πλέον να το απολαμβάνουν οι κάτοικοι του Μετσόβου: το παγοδρόμιο και το κολυμβητήριο του Μετσόβου, έργα που ξεκίνησαν από το Β' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης το 1998-1999, αποδίδονται στο κοινό.





Το παγοδρόμιο, αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στο χειμερινό τουρισμό αλλά και τον χειμερινό αθλητισμό, στον οποίο έχει παράδοση η περιοχή του Μετσόβου.

Το παγοδρόμιο του Μετσόβου, το μοναδικό στην ευρύτερη περιοχή, είναι σίγουρο πως θα το επισκέπτονται πολίτες, κυρίως μικρά παιδιά, από ολόκληρο το νόμο Ιωαννίνων και φυσικά όχι μόνο από αυτόν.

Η σημασία του συγκεκριμένου έργου δεν είναι μόνο τουριστική αλλά πρόκειται να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των χειμερινών αθλημάτων, που ούτως ή άλλως βρίσκουν «πρόσφορο έδαφος στο Μέτσοβο.

Τα έργα ολοκληρώθηκαν από το Δήμο και η λειτουργία τους έχει εφικτή μετά από διαγωνισμό, μέσω του οποίου προέκυψε ο ιδιώτης που αναλαμβάνει τη συντήρηση και την εκμετάλλευση.

Τα εγκαίνια έγιναν το πρωί της Κυριακής, με τον Δήμαρχο Μετσόβου Νίκο Τσομπίκο να κόβει την κορδέλα και να αποδίδει το έργο στους πολίτες.


sportsioannina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου