Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Στενός συνεργάτης του Καμμένου επιχείρησε να εξαγοράσει τον Χαϊκάλη… Μάλιστα…




Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια των πρωϊνών καταγγελιών από τον ίδιο τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο άνθρωπος που επιχείρησε να χρηματίσει τον κ. Χαϊκάλη, υπήρξε στενός συνεργάτης του ίδιου του Πάνου Καμμένου!
Χαρακτηριστικά όπως τα είπε η Προεδράρα των ΑΝΕΛ:
«Όταν έφυγα από τη Ν.Δ. ο συγκεκριμένος άνθρωπος είπε «θα ακολουθήσω εσένα». Μάλιστα έγραφε στο διαδίκτυο με ψευδώνυμο, άρθρα κατά του Μνημονίου. Υπήρξε συνεργάτης μου. Μετά το 2013 έληξε η συνεργασία μας, γιατί εργάστηκε για λογαριασμό ελληνικής τράπεζας, απ’ όπου στη συνέχεια απολύθηκε».

Κοινώς τι μας λέει ο Πάνος Καμμένος, ότι έχει στα χέρια του ντοκουμέντο απόπειρας εξαγοράς του Βουλευτή του, στο οποίο επιχειρεί την εξαγορά ένας συνεργάτης του! Ο κ.Αποστολόπουλος (ο άνθρωπος που επιχείρησε την «εξαγορά») ήταν ο βασικός μάρτυρας κατά του Αντρίκου Παπανδρέου στην υπόθεση των CDS, ενώ ήταν και έμμισθος οικονομικός σύμβουλος του Καμμένου.

Αναμένουμε τα «ντοκουμέντα» στα οποία ο Γιώργος Αποστολόπουλος θα χρησιμοποιεί φράσεις που ναι μεν θα σχηματίζουν εντυπώσεις αλλά θα τον προστατεύουν ως προς τις νομικές συνέπεις..

Ένα κακοστημένο θέατρο που απευθύνεται σε ιθαγενείς…


Ilovemetsovo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου