Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Η ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ φέρνει κοντά σας τα νέα AYGO και Yaris !!! - στην κεντρική Πλατεία Μετσόβου από 1 έως 3 Αυγούστου 2014-



Η ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ, Εξουσιοδοτημένος Εμπορος Toyota στον Ν. Ιωαννίνων, σας προσκαλεί με μεγάλη χαρά, το 3ήμερο, από Παρασκευή, 1 έως και Κυριακή, 3 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου για να σας παρουσιάσει τα νέα μοντέλα Aygo και Yaris.




Nαι! Η ΤΟΥΟΤΑ έχει δημιουργήσει δύο ακόμα καλύτερα αυτοκίνητα και πιό απολαυστικά στην οδήγηση – τα Aygo και Yaris.

To νέο Aygo βασίζεται σε καινοτομίες και αρετές όπως είναι, η ελκυστική του σχεδίαση, η οδηγική απόλαυση και η ακόμα πιό ‘παιχνιδιάρικη’ διάσταση που διαθέτει πλέον το νέο μικρό μοντέλο της ΤΟΥΟΤΑ.
Επιπρόσθετα, το νέο Yaris έχει να επιδείξει μια ακόμα πιό δυναμική και συναισθηματική σχεδίαση με την αντιληπτή ποιότητα που πάντα το διακρίνει, αλλά και με βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά και άνεση.

Αναμφισβήτητα, και τα δύο νέα μοντέλα θα σας προσεγγίσουν όχι ‘δια μέσου της λογικής’, αλλά ‘κατακτώντας την καρδιά σας’, αφού είναι έτοιμα με την νέα εντυπωσιακή και ζηλευτή σχεδίαση, να σας χαρίσουν μια ιδιαίτερα ‘’παιχνιδιάρικη’’ διάσταση.

Μπορείτε να είστε από τους πρώτους που θα θαυμάσετε τα νέα μοντέλα της ΤΟΥΟΤΑ από κοντά!

Παράλληλα, η γιορτινή ατμόσφαιρα στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου που με χαρά η ΤΟΥΟΤΑ Πόδας επέλεξε να σας προσφέρει το 3ήμερο (1-3 Αυγούστου) δεν σταματά εδώ....

Ωρα για διασκέδαση! Ετοιμαστείτε για μουσική σε έντονους ρυθμούς με καλοκαιρινή διάθεση και χαμόγελα, αλλά και πολύ ...test drive.

Πρώτα απ’ όλα, το Hilux θα είναι εκεί και θα σας περιμένει να το ‘δοκιμάσετε’. Οδηγήστε το και αντιληφθείτε τι σημαίνει να βρίσκεσαι στο τιμόνι του πιό διάσημου επαγγελματικού pick-up ‘’πολυεργαλείου’’. Απολαύστε την νέα καμπίνα που διαθέτει το Hilux με τα επίπεδα άνεσης ενός επιβατικού αυτοκινήτου, αλλά και την νέα, προηγμένη εξωτερική σχεδίαση που διαθέτει ο «θρύλος» των επαγγελματικών αυτοκινήτων.




Επιπρόσθετα, η Toyota Πόδας θα έχει στη διάθεση σας για test drive, όλη τη γκάμα των αυτοκινήτων ΤΟΥΟΤΑ, όπως: Αvensis, Yaris Van, Rav4 και Auris –ακόμα και την υβριδικής τεχνολογίας έκδοση του.

Τα άριστα ποιοτικά μοντέλα της ΤΟΥΟΤΑ σας περιμένουν στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου από Παρασκευή, 1 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Αυγούστου και σας προ(σ)καλούν να τα οδηγήσετε και να απολαύσετε τις ασύγκριτες επιδόσεις τους και την φημισμένη αξιοπιστία τους.

Ilovemetsovo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου