Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Διαγωνισμός βραβείων κοινωνικής επιχειρηματικότητας




Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και το Enterprise Europe Network-Hellas, σε συνεργασία με το British Council και την Α.Σ. Πρόσβασις, ανακοινώνουν τη θεσμοθέτηση των Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας «Social Business Excellence Awards» με σκοπό να επιβραβευτούν βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια υφιστάμενων ή υπό ίδρυση κοινωνικών επιχειρήσεων και να αναδειχτούν πρόσωπα που εφαρμόζουν καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων. Tα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Τα βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, διοργανώνονται στα πλαίσια του 2ου Συνεδρίου Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας: «Επιχειρώντας αλλιώς», που θα διεξαχθεί στις 3 Νοεμβρίου 2014, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Η ανακοίνωση των βραβευθέντων θα γίνει την ίδια μέρα του Συνεδρίου, σε ξεχωριστή εκδήλωση.

Μέσα από αυτά τα βραβεία στοχεύουμε να στηρίξουμε τη δημιουργική επιχειρηματικότητα που συνδυάζει την παραγωγή πλεονάσματος, με το μετρήσιμο κοινωνικό αντίκτυπο και να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο μεταξύ των νέων κοινωνικών επιχειρηματιών, των φορέων καινοτομίας, των θεσμικών φορέων, των μεγάλων επιχειρήσεων και των μελών της επενδυτικής επιχειρηματικότητας. To Enterprise Europe Network - Hellas θα στηρίξει τους νικητές του διαγωνισμού, μέσα από ένα πλέγμα υπηρεσιών πρόσβασης σε χρηματοδότηση, εξωστρέφειας και διαχείρισης της καινοτομίας.

Την πρωτοβουλία αυτή στηρίζουν μεγάλοι φορείς και εταιρείες, όπως η ΕΥΔΑΠ, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, και η INTERAMERICAN.

Οι υποβολές των αιτήσεων στο διαγωνισμό βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Social Business Excellence Awards έχουν ήδη ξεκινήσει. Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων ) θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου 2014. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία χρειάζονται οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Μαρία Κουμαριανού στο 210.6800743 ή να αποστείλουν mail στο info@social-business-awards.gr .
Τα χρηματικά έπαθλα των βραβείων θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ilovemetsovo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου