Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Στα χέρια της αστυνομίας ο ένας απο τους δράστες της ένοπλες ληστείας σε χρυσοχοείο στο Μετσοβο.




Δυόμισι χρόνια μετά τη θρασύτατη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο του Μετσόβου, συνελήφθη και ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Epiruspost.gr ένας από τους τέσσερις δράστες.

Η σύλληψη έγινε κατά τη διάρκεια εξιχνίασης υπόθεσης μεταφοράς λαθρομεταναστών. Ο Αλβανικής καταγωγής, εγκέφαλος της λαθρομεταφοράς συνελήφθη και από τα στοιχεία που προέκυψαν κατά την ανάκριση επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του στη ληστεία με τα καλάσνικοφ.



Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καθώς στόχος της αστυνομίας είναι να οδηγηθεί στην ταυτότητα και των υπόλοιπων τριών ατόμων που μετείχαν.

Στις 3 Απριλίου του 2012, τα ξημερώματα τέσσερα άτομα είχαν ληστέψει κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Μετσόβου.

Οι τέσσερις δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και έχοντας οι δύο από αυτούς οπλισμό, αφού προηγουμένως έσπασαν με βαριοπούλα τα ρολά και την τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου, αφαίρεσαν από την βιτρίνα χρυσά κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Οι δράστες, οι οποίοι έγιναν αντιληπτοί, λόγω ενεργοποίησης του συναγερμού από τον 57χρονο ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, πυροβολώντας στον αέρα. Ο 57χρονος, πυροβόλησε και αυτός στον αέρα για εκφοβισμό, με πιστόλι που κατείχε παράνομα.

Στο σημείο είχαν βρεθεί δύο κάλυκες των 9 mm , τρεις κάλυκες μεγάλου διαμετρήματος και μία μια βαριοπούλα.

Από τις εκτεταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, που ακολούθησαν της ληστείας, εντοπίστηκε στην περιοχή της Χρυσοβίτσας, την ίδια μέρα, εγκαταλειμμένο το όχημα των δραστών, μάρκας SUBARU που έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Πηγή epiruspost.gr

Ilovemetsovo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου