Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Έλεγχοι κλιμακίων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Περιφερειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη για την εγκατάσταση του συστήματος ελέγχου εισροών και εκροών

Συνεχίστηκαν και σήμερα, για τρίτη ημέρα, οι έλεγχοι του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και των Περιφερειών σε πρατήρια υγρών καυσίμων της Αττικής και της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν εφαρμόσει το νόμο περί εγκατάστασης συστήματος εισροών εκροών.
Στην περιοχή της Αττικής τους ελέγχους πραγματοποίησαν σήμερα δυο (2) μικτά συνεργεία αποτελούμενα από ελεγκτές της Περιφέρειας και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ελέγχους ένα (1) συνεργείο από ελεγκτές της Περιφέρειας.
Στην Αττική ελέγχθηκαν συνολικά είκοσι δύο (22) πρατήρια υγρών καυσίμων, εκ των οποίων τα πέντε (5) βρέθηκαν μη συμμορφωμένα προς το νόμο. Τα σχετικά φύλλα ελέγχου απεστάλησαν στην Αδειοδοτούσα Αρχή, προκειμένου να εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις, που είναι αφαίρεση της αδείας λειτουργίας.
Τα πέντε (5) πρατήρια της Αττικής τα οποία δεν είχαν συμμορφωθεί είναι τα εξής:
1. Π και Ι.Β., Κουταΐση 41, Νίκαια
2. Χ.Π., Π. Βλαχάκου 130Α – Πειραιάς
3. Μ.Α και Σία, Δ. Μουτσοπούλου 13 – Πειραιάς
4. Κ.Μ. Αθηνών 52 – Πειραιάς, και
5. Μ.Λ, Αθηνών 29 – Πειραιάς, στο συγκεκριμένο πρατήριο υπάρχει σύμβαση η οποία έχει την σφραγίδα του εγκαταστάτη του συστήματος, χωρίς όμως να είναι υπογεγραμμένη από αυτόν και επομένως τίθεται ζήτημα εγκυρότητάς της.
Στη Θεσσαλονίκη ελέγχθηκαν συνολικά επτά (7) πρατήρια, εκ των οποίων δεν βρέθηκε κανένα που να μην έχει συμμορφωθεί.
Οι έλεγχοι του Υπουργείου και της Περιφερειών στις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν.

Posted via DraftCraft app

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου