Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Travel Channel στο hol my tv

Το hol my tv φέρνει στο πρόγραμμά του, το Travel Channel, το οποίο θα διατίθεται στην αγγλική γλώσσα με ελληνικούς υπότιτλους, για να σας ταξιδέψει στους πιο μαγευτικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Με εκατοντάδες εκατομμύρια θεατές σε περισσότερες από 130 χώρες και 21 γλώσσες αναμετάδοσης, το Travel Channel θα σας παρασύρει σε ένα μοναδικό ταξίδι στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου μέσα από ντοκιμαντέρ και εκπομπές υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Με την προσθήκη του Travel Channel (διατίθεται στην αγγλική γλώσσα με ελληνικούς υπότιτλους), το ολοκληρωμένο μπουκέτο καναλιών του hol my tv αριθμεί πλέον περισσότερα από 30 κανάλια, με μία ευρεία θεματολογία που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των συνδρομητών της υπηρεσίας.

Το Σεπτέμβριο, ανάμεσα σε άλλα, μπορείτε να απολαύσετε :
Οι Καλύτερες Διαδρομές για Μοτοσυκλέτα
Ο Χένρι Κόουλ ανεβαίνει και πάλι στη μηχανή του και ετοιμάζεται για μια περιπέτεια 4.000 χιλιομέτρων στη Σκανδιναβία, διασχίζοντας τη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Φινλανδία.

Παγκόσμιος Οδοιπόρος
Ακολουθείστε τα ίχνη της Εβίτα, και απολαύστε καυτά μαθήματα αργεντίνικου τανγκό στο Μπουένος Άιρες, ακολουθήστε απαιτητικές διαδρομές για πεζοπορία στην Αυστραλιανή ήπειρο, συναντείστε την εξωτική πανίδα, και μαγευτείτε από την εναλλαγή τοπίων και επισκεφθείτε τοποθεσίες που πρωταγωνίστησαν στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, από το Περλ Χάρμπορ ως την Ταϊλάνδη, και το Ναγκασάκι.

Αναχωρήσεις
Ταξιδέψτε σε διαφορετικούς προορισμούς κάθε μέρα. Επισκεφθείτε τη Γαλλική Ριβιέρα και μαγευτείτε από τον ήλιο, τη θάλασσα, το καλό φαγητό και κρασί και το μοναδικό μονοπάτι τέχνης, περάστε μία νύχτα με βεδουίνους στο Αμάν, ανεβείτε στο μοναστήρι της Πέτρας, και, εξορμήστε στην έρημο με καμήλες έξω από το Νέο Δελχί, και επισκεφθείτε τις όχθες του Γάγγη.

Monumental Mysteries
Δείτε τα μεγαλύτερα αγάλματα, μνημεία, εθνικά πάρκα, γλυπτά, και επιτύμβιες στήλες που τίμησαν μερικά από τα πιο ενδιαφέρονται γεγονότα, διαβόητα εγκλήματα, σκάνδαλα, θριάμβους και καταστροφές όλων των εποχών. Επισκεφθείτε ανάμεσά τους τη Γέφυρα Μπρούκλυν της Νέας Υόρκης, το κτίριο Chrysler, κα.

Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το “hol video club” προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και τους πρώτους 3 μήνες δώρο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.

Posted via DraftCraft app

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου