Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με τον Group Chief Executive της Vodafone κ. Vittorio Colao

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τον Group Chief Executive της Vodafone κ. Vittorio Colao και τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vodafone κ. Γλαύκο Περσιάνη στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότη Μηταράκη. Μετά τη συνάντηση έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

Vittorio Colao, Group Chief Executive της Vodafone:
«Good afternoon. I am very honored and pleased that the Prime Minister had time to spend with Vodafone and with me. I saw him basically to confirm that Vodafone is committed to this country, to Greece, and Vodafone is about to accelerate investments in 4G technology in the country and also to make further 3G technology. This is, I think, a sign of confidence in the digital world and in Greece and I am very pleased with the early results and of trust that Vodafone customers are expressing in this strategy. So, more technology commitment for the future and a better digital life for everybody».

Ανεπίσημη μετάφραση:
«Καλό απόγευμα. Είναι τιμή μου και ευχαρίστησή μου που ο Πρωθυπουργός πέρασε χρόνο με τη Vodafone και εμένα. Τον είδα κυρίως για να επιβεβαιώσω ότι η Vodafone είναι αφοσιωμένη σε αυτή τη χώρα, την Ελλάδα, και είναι έτοιμη να επιταχύνει επενδύσεις στην τεχνολογία 4G και να επεκτείνει την τεχνολογία 3G. Αυτό είναι, πιστεύω, είναι δείγμα εμπιστοσύνης στο ψηφιακό κόσμο και στην Ελλάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα πρώτα αποτελέσματα και με την εμπιστοσύνη που οι πελάτες της Vodafone επιδεικνύουν σε αυτή τη στρατηγική. Οπότε, δεσμευόμαστε για περισσότερη τεχνολογία στο μέλλον και μια καλύτερη ψηφιακή ζωή για όλους».

Νότης Μηταράκης, υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας:
«Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε σήμερα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vodafone, ο οποίος επιβεβαίωσε το επενδυτικό τους ενδιαφέρον για την Ελλάδα, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον τους για νέες επενδύσεις στο χώρο της τεχνολογίας. Διαρκώς τις τελευταίες εβδομάδες, τους τελευταίους μήνες παίρνουμε θετικότερα μηνύματα από την επενδυτική κοινότητα για τη θέση της Ελλάδος. Κάνουμε μια συγκροτημένη προσπάθεια για να φέρουμε ξένες επενδύσεις στη χώρα μας και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι θετικά. Ευχαριστώ πολύ».

Posted via DraftCraft app

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου