Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Με επιτυχία στο Μετσοβο το πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ


Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο.



Ένα ακόμη μεγάλο γεγονός, το οποίο αγκάλιασε και στήριξε η Δημοτική Αρχή και ήρθε να τονώσει την τοπική οικονομία και να προσθέσει στην προβολή της ορεινής κωμόπολης.



«Είναι μεγάλη τιμή για το Μετσόβου να συμβάλλει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πραγματοποίηση του πρωταθλήματος καθώς η επιτραπέζια αντισφαίριση είναι ένα δυναμικό άθλημα, ιδιαίτερα δημοφιλές και του οποίου η ομορφιά έγκειται στις απαιτήσεις του» τόνισε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μετσόβου Νίκος Τσομπίκος, ο οποίος απέδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης καθώς όπως είπε απαιτεί τεχνική κατάρτιση, ισορροπία, ταχύτητα, αποφασιστικότητα και πολύ καλά αντανακλαστικά.



Η διεξαγωγή του πρωταθλήματος στο Μέτσοβο αποτελεί ακόμη μία πρόκληση για την περιοχή καθώς έλκει πολλούς φίλους του αθλήματος οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μοναδικό τοπίο και τα σπουδαία τοπικά προϊόντα.

«Ο Δήμος μας είναι αρωγός σε όλα τα αθλητικά γεγονότα που διεξάγονται, διασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για μία διοργάνωση απόλυτα πλήρη και πετυχημένη. Η εμπειρία των προηγούμενων ετών και η αμείωτη διάθεσή μας αποτελεί για μας τον καλύτερο οδηγό προκειμένου κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι» υπογράμμισε ο Δήμαρχος δηλώνοντας βέβαιος ότι οι αγώνες θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία.

Πηγή epiruspost.gr

Ilovemetsovo.blogspot.com

Location:Μετσοβο επιτραπέζια αντισφαίριση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου