Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ 11/7/2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ                                                                      11/7/2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Απάντηση στην αντιπολίτευση

         Η Δημοτική Αρχή Μετσόβου, από την επομένη τηςορκωμοσίας της, αγωνίζεται για την αλλαγή του τοπίου του Δήμου Μετσόβου, από μια ελληνική επαρχία σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή περιοχή, αντάξια των μοντέρνων υποδομών και της μακραίωνης ιστορίας του ελληνικού και δη του τοπικού πολιτισμού. Στον αγώνα δρόμου υπάρχουν συμπαραστάτες αλλά και οι αρνητές των έργων, της ανοδικής πορείας και του εκσυγχρονισμού όλης της περιοχής του Μετσόβου.
          «Συγκλονιστική» η πορεία της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, μέχρι τώρα, που απέδειξε την ολοκληρωτική προσκόλληση της στο άρμα του σκοταδισμού και της μοιρολατρίας. Η μόνη ενασχόληση με το Δήμο Μετσόβου είναι η συνεχής δημιουργία εμποδίων και σκοπέλων στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για αναμόρφωση του τοπίου του Δήμου Μετσόβου.
             Τελευταίο «επίτευγμα» της αντιπολιτευόμενης έκρηξης κακίας και μοχθηρίας έναντι των κατοίκων του Μετσόβου είναι η στέρηση από τις τοπικές κοινότητεςέργου 1.000.000 € για την οδοποιία, ενός ποσού που έχει να εισρεύσει στην περιοχή από καταβολής αυτών των κοινοτήτων.
            Η Δημοτική Αρχή οφείλει να ενημερώσει όλους τους δημότες, είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι η Αντιπολίτευση, με παντοίους τρόπους αλλά και υποχθόνιες λυκοφιλίες, δεν επιθυμεί την εκτέλεση σημαντικότατων έργων που θα δώσουν πνοή στην περιοχή, όταν μάλιστα είχε προσυμφωνηθεί να πραγματοποιηθεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το συγκεκριμένο σκοπό, μιας και ο χρόνος πιέζει, αφού η χρονική περίοδος εκτέλεσης του έργου είναι 12 μήνες  συμπεριλαμβανομένων των «δύσκολων» μηνών της χειμερινής περιόδου.
              Μετά λύπης η Δημοτική Αρχή διαπιστώνει ότι η προεκλογική περίοδος αποδεικνύεται ουσιαστικότερη για τα μέλη της αντιπολίτευσης που στην δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα, και με τα οικονομικά των δήμων όλης της χώρας να είναι στο ναδίρ, η εύρεση κονδυλίων και υλοποίηση στόχων και έργων αποδεικνύεται Γολγοθάς για όλους τους Δημάρχους.
               Ο Δήμαρχος Μετσόβου Νίκος Τσομπίκος και τα αξιόλογα μέλη της Δημοτικής Αρχής αγωνίζονται με στόχο την αναμόρφωση του τοπίου και τον εκσυγχρονισμό  των υποδομών του Μετσόβου. Δεν είναι τυπολάτρες αλλά στοχεύουν στην ουσία των έργων που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.
          Τέλος, οι κάθε είδους κατηγορίες που τους απευθύνονται όχι μόνο δεν τους αγγίζουν αλλά αποτελούν τίτλο τιμής ειδικά όταν προέρχονται από μίζερους, σκοταδιστές και ανεπαρκείς ως προς την τέλεση των καθηκόντων και των υποχρεώσεων τους, δημοτικούς συμβούλους.
           Η τήρηση του προγράμματος, για το οποίοέδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης οι κάτοικοι του Μετσόβου, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή και κώδικας τιμής τον οποίο και θα τηρήσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας, ξεπερνώντας τα εμπόδια που στήνουν οι πολιτικοί αριβίστες με τις ευκαιριακές λυκοφιλίες τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου