Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Στη δημοσιότητα σήμερα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, επικεφαλής στο επικρατείας πιθανότατα ο Φορτσάκης


Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά συνεδριάζει στις 11 το πρωί η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, με αντικείμενο την επικύρωση των ψηφοδελτίων του κόμματος, τα οποία στη συνέχεια θα δοθούν στη δημοσιότητα.
nd-samaras-ektelestikigrammateia-eurokinissi-570-800x450
Πηγές από τη Συγγρού ανέφεραν ότι δεν αναμένονται άλλες μεταγραφές από άλλα κόμματα. Για τη λίστα Επικρατείας,  πιθανότατα να τεθεί επικεφαλής ο πρύτανης Θ.Φορτσάκης.
Στις εκλόγιμες θέσεις αναμένονται στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά, όπως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ενώ ο Βασίλης Οικονόμου πιθανότατα να καταλάβει την 4η θέση.
Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στέλνουν έντονα το μήνυμα της ανανέωσης και πολύπλευρης διεύρυνσης στέλνει με τα ψηφοδέλτιά της η Νέα Δημοκρατία με τους υποψήφιους που κατέρχονται για πρώτη φορά, σε εθνικές εκλογές, να ξεπερνούν σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις το 55%.
Στα ψηφοδέλτια υπάρχει ισχυρή παρουσία γυναικών αλλά και νέων ανθρώπων.
Στα ψηφοδέλτια εντάσσονται άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, από Επιμελητήρια και Επιστημονικούς Συλλόγους αλλά και άνθρωποι της αγοράς, υπογραμμίζουν.
Παράλληλα, εντάσσονται άνθρωποι του πνεύματος και των επιστημών, αλλά και άνθρωποι από άλλους πολιτικούς χώρους, που προτάσσουν τη διασφάλιση της παρουσίας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη και εκφράζουν την αμφίπλευρη διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου