Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Η Μέρκελ λατρεύει να συνοδεύει το κρασί της με τυρί Μετσοβόνε.

Είναι Έλληνας και έχει καταφέρει να κάνει την Άνγκελα Μέρκελ τακτική πελάτισσα του εστιατορίου του.
Τη γνωριμία με την ελληνική κουζίνα βέβαια τη χρωστά στον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε, ο οποίος την έφερε στην ταβέρνα «Cassambalis». Ο Βεστερβέλε γευματίζει πολύ συχνά μαζί με φίλους, συγγενείς και συμμαθητές του στην ταβέρνα του Κώστα Κασάμπαλη, ενώ η Ανγκελα Μέρκελ επιλέγει τον συγκεκριμένο χώρο είτε για ένα ιδιαίτερο δείπνο με τον σύζυγό της είτε για επαγγελματικές συναντήσεις με υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Η Μέρκελ λατρεύει να συνοδεύει το κρασί της με τυρί Μετσοβόνε. Της αρέσουν τα κεφτεδάκια, οι λαχανοντολμάδες που φτιάχνονται με ζωμό κοτόπουλου, τα οποία συνοδεύει συνήθως με λευκό σαντορινιό κρασί και αργότερα ένα κόκκινο από τη Νεμέα.
Η εικόνα που έχει ο κ. Κασάμπαλης για τη Γερμανίδα καγκελάριο είναι πολύ διαφορετική από αυτή που έχουμε στην Ελλάδα, και αυτό οφείλεται στο ότι εμείς οι Ελληνες είμαστε πολύ συναισθηματικοί και μπερδεύουμε τη δουλειά με τα προσωπικά μας, κάτι που δεν ισχύει για τους Γερμανούς.
Πηγή: Έθνος

Posted via DraftCraft app

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου